Tandarts Implantoloog Hoefnagels

Algemeen erkend implantoloog

De praktijk voor Orale Implantologie is een tandheelkundige praktijk gespecialiseerd in implantologie. Tandarts B. Hoefnagels is algemeen erkend implantoloog, heeft vele jaren ervaring in dit vakgebied en is lid van de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI).

Na afronding van de studie tandheelkunde aan het ACTA, heeft Dhr. Hoefnagels zich gevestigd als tandarts te Noordwijk. Tien jaar later, in 2003, is hij gestart met de opleiding dento-alveolaire chirurgie in het Medisch Centrum te Alkmaar. Hier heeft hij in 2006 zijn differentiatie tot implantoloog behaald. Onlangs (september 2013) heeft Dhr. Hoefnagels de masteropleiding in de Orale Implantologie aan de UCLA te Los Angeles succesvol afgerond. Tevens is de heer Hoefnagels gastdocent aan het Sepid, implantologie opleiding voor tandartsen.

Sedert januari 2008 is de praktijk gevestigd in de Cleyburch. Van maandag tot en met donderdag is Dhr. Hoefnagels werkzaam als implantoloog. Collega-tandartsen en tandprothetici uit de hele regio verwijzen hun patiënten voor implantologische behandelingen naar de praktijk van Dhr. Hoefnagels.

Voorbeeld video


Meer weten over implantaten?

Maak eens een afspraak met B. Hoefnagels, tandarts en gespecialiseerd implantoloog binnen Cleyburch.